Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ GOOGLE ADS (ΠΡΩΗΝ ADWORDS) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ (Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ) – ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ;

Ξέρουμε πώς να σας προετοιμάσουμε, να σας εκπαιδεύσουμε και να σας τοποθετήσουμε ισχυρούς στον αγώνα της “πρώτης θέσης στην αναζήτηση της Google “.

Δημιουργία και Διαχείριση καμπάνιας διαφημίσεων της Google

  • Βήμα 1. Επιλογή των λέξεων-κλειδιά (keywords) σας

Το πρώτο βήμα είναι να επιλεγούν οι λέξεις-κλειδιά που θα χρησιμοποιήσουμε στην καμπάνια σας στο Google AdWords με βάση τις προτάσεις σας από τις γνώσεις σας για την αγορά σας.

Αφού βρούμε όλες τις λέξεις-κλειδιά που ταιριάζουν και λειτουργούν για εσάς, σας παρουσιάζουμε  τα αποτελέσματά μας για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησής των λέξεων κλειδιών από εμάς, λαμβάνονται υπόψη τρεις βασικοί παράγοντες:

  1. Δημοτικότητα
  2. Ακρίβεια  (πόσο συγκεκριμένη ή αόριστη είναι μια λέξη-κλειδί)
  3. Κίνητρο

Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησής μας, προχωράμε στο βήμα 2.

  • Βήμα 2. Δημιουργία λογαριασμού Google AdWords
  • Βήμα 3. Δημιουργία καμπάνιας διαφημίσεων

Το τρίτο βήμα είναι το πιο συναρπαστικό!
Έχουν επιλεγεί κατάλληλες λέξεις-κλειδιά και εξαρτάται από την LICENCE TO POST TEAM πως θα δημιουργήσει και θα προωθήσει την  διαφημιστική σας καμπάνια. Γράφουμε προσεκτικά περιεχόμενο σχεδιασμένο για να περιέχει τις επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά με τον πιο κατάλληλο τρόπο,  λαμβάνοντας επίσης υπόψη τις προτάσεις της Google.

  • Βήμα 4. Αποτελέσματα. Θα παρατηρήσετε θετικά αποτελέσματα σύντομα!
  • Βήμα 5. Παρακολούθηση

Το πέμπτο βήμα είναι η παρακολούθηση. Παρακολουθούμε και βελτιώνουμε τη διαφημιστική σας καμπάνια για να επιτύχουμε καλύτερα τα επιθυμητά αποτελέσματα, ενώ σας ενημερώνουμε σε 15θήμερη & μηνιαία βάση σχετικά με την απήχηση της καμπάνιας σας, την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR), την μέση θέση εμφάνισης κ.λπ.

  • Υποβολή προσφορών (δημοπρασία τιμής λέξεων κλειδιών) είναι το επιπλέον βήμα για να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση στα αποτελέσματα των αναζητήσεων της Google.

Κάνουμε συνεχώς προσφορές για τις επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά μας με στόχο είτε να μειώσουμε το κόστος της λέξης-κλειδιού, είτε να επεκτείνουμε τον χρόνο εμφάνισης της διαφήμισης και ακόμα περισσότερο να θέσουμε εκτός συναγωνισμού τους ανταγωνιστές μας, ανεβάζοντας έξυπνα  τις δαπάνες μας σε λέξεις κλειδιά.

Απλά βήματα από εμάς και εσείς απλά ετοιμαστείτε να ΑΡΠΑΞΕΤΕ αυτά τα μετρητά…. από το Google Ads!