Αν το σκάφος μας ταξιδεύει με ταχύτητα πάνω από 22 κόμβους μπορεί να φαίνεται απλό και διασκεδαστικό, αλλά η ανεξέλεγκτη ταχύτητα μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή.

Όσον αφορά στην διαφήμιση, η κύρια εστίαση για τις επιχειρήσεις είναι να “τραβήξουν” την προσοχή του πελάτη και ακόμη περισσότερο να δημιουργήσουν ενδιαφέρον.

Απλά λόγια, απλή προσέγγιση, τεχνογνωσία και ταχύτητα υλοποίησης εξασφαλίζουν ποιοτικά αποτελέσματα!

Αν το σκάφος μας ταξιδεύει με ταχύτητα πάνω από 22 κόμβους μπορεί να φαίνεται απλό και διασκεδαστικό, αλλά η ανεξέλεγκτη ταχύτητα μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή.

Ταχύτητα Ναι, αλλά υπό έλεγχο.

Μια επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια πρέπει να αφήσει μια θετική εντύπωση με τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό ανθρώπων, όχι το αντίθετο.

– Licencetopost Team

Licence to post. Μία εταιρεία εξειδικευμένη στο marketing μέσω των social media . Σχετικά με εμάς.

Η εταιρεία

Η έναρξη της εταιρίας μας πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2009, με κύρια δραστηριότητα το internet marketing .
Ξεκινήσαμε τις δραστηριότητές μας με όραμα για παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών Social Media marketing και διαχείρισης επαγγελματικών σελίδων & profiles, την διαφήμιση στην Google (Google Ads), διαφήμιση προβολής με baners & videos (display network) καθώς και στην δημιουργία γραφιστικών σχεδίων.
Στην πραγματικότητα ήμασταν μεταξύ των πρώτων στην Ελλάδα, που εισάγαμε, μιλήσαμε και χρησιμοποιήσαμε την έννοια του Viral Marketing. Μέχρι τότε κανείς δεν γνώριζε πώς να διαδώσει μια διαφήμιση ή ένα μήνυμα, με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης! ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ!

Όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν ανατεθεί πάρα πολλά έργα και έχουμε διαχειριστεί αμέτρητες σελίδες, αναπτύξαμε πολλές εταιρείες (brands) στον ψηφιακό κόσμο και σύντομα αποκτήσαμε την φήμη μιας αξιόπιστης, ποιοτικής  καινοτόμου και αποτελεσματικής εταιρείας internet marketing.

Η φήμη κάθε εταιρείας και το πραγματικό κοινό είναι πολύ σημαντικά στοιχεία, στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ και απαιτεί ιδιαίτερα εξειδικευμένη γνώση του  “χαρακτήρα” κάθε κοινωνικού δικτύου, κατάλληλη δημιουργία περιεχομένου και  γραφιστική προσέγγιση, επίκαιρη δημοσίευση και προώθηση στο σωστό χρόνο πάντοτε με ένα λογικό κόστος.
Εμείς στην Licence to Post προσφέρουμε μια ανανεωμένη και διαφορετική προσέγγιση σε ολόκληρη τη διαδικασία του ψηφιακού μάρκετινγκ προσθέτοντας αξία σε κάθε στάδιο της, καθώς διαβεβαιώνουμε ότι το μάρκετινγκ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λειτουργεί αποδοτικά για τους πελάτες μας και όχι μόνο για τους ιδιοκτήτες του κάθε δικτύου !

Η ομάδα των ειδικών μας λειτουργεί προληπτικά και  με επαγγελματική διάθεση τύπου “ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ” που σημαίνει ότι όλα τα έργα παραδίδονται επιτυχώς εντός του προϋπολογισμού, ικανοποιώντας τους υψηλότερους στόχους που έχουν τεθεί από εσάς, τους πελάτες μας.

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT
100%
FACEBOOK & INSTAGRAM AD CAMPAIGNS
100%
VIDEOS & EYE CATCHING POSTS
100%
FACEBOOK COMPETITIONS
100%

Licence to post. Μία εταιρεία εξειδικευμένη στο marketing μέσω των social media. Η αποστολή μας.

Η αποστολή μας.

Η επιχειρηματική μας φήμη καθορίζει και μας οδηγεί στην παροχή υπηρεσιών λύσης, στην περιοχή που γνωρίζουμε καλύτερα και όπου σκοπεύουμε να παραμείνουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα: η βιομηχανία μάρκετινγκ στο διαδίκτυο (Web) και οι συναφείς υπηρεσίες της.

Πιστεύουμε ακράδαντα στη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες μας, τους εργαζομένους μας και τους προμηθευτές μας και αυτό επιτυγχάνεται με την υπέρβαση των προσδοκιών τους και την απόκτηση της εμπιστοσύνης τους μέσω του επαγγελματισμού μας, της ακεραιότητας μας και της σταθερά υψηλής απόδοσης μας σε ό,τι κάνουμε.

Licence to post. Μία εταιρεία εξειδικευμένη στο marketing μέσω των social media. Η φιλοσοφία μας.

Η φιλοσοφία μας

Η αξιοπιστία & η υπευθυνότητα είναι η βάση κάθε συνεργασίας μας.

Στη Licence to post  διαθέτουμε ένα άριστο συνδυασμό ανθρώπων, εμπειρίας, εξοπλισμού, εφαρμογών ιστού και επαγγελματισμού για να μετατρέψουμε το όραμα του πελάτη μας σε πραγματικότητα.
Λειτουργούμε με υψηλά πρότυπα τόσο πριν όσο και μετά από τις δημοσιεύσεις περιεχομένου (posts, videos, stories, competitions), προσφέροντας ποιοτικές διαφημιστικές και προωθητικές υπηρεσίες οι οποίες προσθέτουν αξία στις επιχειρήσεις των πελατών μας.

• Εστιάζουμε στη μετατροπή του οράματος του πελάτη μας σε ένα πραγματικό περιβάλλον αγοράς, δημιουργικά, γρήγορα, οικονομικά, αποτελεσματικά και όλα συγκεντρωμένα μέσα στον ίδιο χώρο, στην εταιρεία μας.

• Δημιουργούμε  προωθητικές ενέργειες προβλέποντας την άποψη και την αντίδραση του τελικού καταναλωτή.

• Συνδυάζουμε τις πληροφορίες με την καινοτομία και την ποιότητα με την διακριτικότητα και την κομψότητα.

• Προσκαλούμε με μεθοδικότητα και ευγένεια τους πελάτες των πελατών μας να πραγματοποιήσουν συγκεκριμένες ενέργειες που επιθυμούν οι πελάτες μας.

Αξιοπιστία και υπευθυνότητα

Η αξιοπιστία & η υπευθυνότητα είναι τρόπος ζωής στην Licence to Post.
Η φήμη μας σαν μία αξιόπιστη εταιρεία είναι το πολυτιμότερο στοιχείο μας.
Για την Licence to Post αξιοπιστία σημαίνει να κάνουμε ό, τι πρέπει να κάνουμε, για να προσφέρουμε αξία στους πελάτες μας.

Παρέχουμε πάντα ποιοτικό έργο, και αγωνιζόμαστε συνεχώς για να βελτιώσουμε την απόδοσή μας ξεπερνώντας τυχόν εμπόδια που μπορεί να εμφανιστούν στον δρόμο μας, με μοναδικό στόχο μας την ικανοποίηση του πελάτη μας, χωρίς άγχος για τους ίδιους.

Λειτουργούμε πάντα μέσα στα συμφωνηθέντα όρια χρόνου και κόστους.

Licence to post. Μία εταιρεία εξειδικευμένη στο marketing μέσω των social media. Γιατί να μας επιλέξετε

Γιατί να μας επιλέξετε

Είμαστε μια ολοκληρωμένη ομάδα marketing.

1. Έχουμε μια δυνατή και έμπειρη ομάδα.
2. Αναπτύξαμε τις δικές μας τεχνικές που μας επιτρέπουν να είμαστε ευέλικτοι και να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις ανάγκες των πελατών.
3. Μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη για προώθηση των επιχειρήσεων.
4. Έχουμε πολύ λογικές τιμές για τις υπηρεσίες μας.
5. Κατανοούμε τα ισχυρά σημεία των πελατών μας και προτείνουμε ιδέες που θα βοηθήσουν στην προσπέραση του ανταγωνισμού.
6. Προστατεύουμε τον πελάτη μας από περιττές υπηρεσίες και αμοιβές.
7. Υποστήριξη μετά την πώληση. Το δυνατό μας σημείο.
Η επιτυχία σου είναι η επιτυχία μας. Είμαστε εκεί για εσάς από την πρώτη φορά και για πάντα.
Η ικανοποίηση του πελάτη μας μετά την παράδοση του έργου είναι ο σημαντικότερος στόχος μας.
8. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που προστατεύουν την επένδυση των πελατών μας και ενισχύουν την προώθηση και την επιχειρηματική αντίληψη των επιχειρήσεών τους.
9. Η διαφοροποίηση μας από τον ανταγωνισμό είναι η δυναμική της οργανωμένης ομάδας-εργασίας μας, ενώ οι υπηρεσίες μας και το υψηλό επίπεδο της εμπειρίας μας στην ανάπτυξη εφαρμογών ιστού μας βοηθούν να ξεχωρίζουν και να απολαμβάνουν αναφορές από ικανοποιημένους πελάτες.
10. Έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε πλήρως, αποτελεσματικά και υπεύθυνα τις ηλεκτρονικές ανάγκες, την προώθηση πολλών τύπων επιχειρήσεων, εφαρμόζοντας τις πιο κατάλληλες και αποτελεσματικές ενέργειες μάρκετινγκ online και offline.