ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΗΜΗΣ

Ο ανταγωνισμός ήταν και πάντα θα είναι ισχυρός και με κανένα έλεος. Στις μέρες μας ο ανταγωνισμός γίνεται επίσης αθέμιτος!
Εκτός από τον αθέμιτο ανταγωνισμό, τα σημάδια της εποχής δείχνουν ότι οι άνθρωποι αισθάνονται ευχαρίστηση υποβάλλοντας ανακριβείς ή υπερβολικές κριτικές, σχόλια, απόψεις κ.λ.π.

Θα αφήσετε την επιβίωση και την ύπαρξη της εταιρείας σας στα χέρια των αντιπάλων σας που θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν την επιχείρησή σας αλλά και στα χέρια προβληματικών ανθρώπων που ρίχνουν λάσπη παντού μόνο για τη διασκέδαση τους;

Τι μπορούμε να κάνουμε για σας; Απλούστατα να προστατέψουμε την εικόνα της Μάρκας σας & την Φήμη σας και περαιτέρω να την βελτιώσουμε και να την αναπτύξουμε!

Υπάρχουν τρεις φάσεις :

A) Προστασία της φήμης σας
— Παρακολουθούμε και αφουγκραζόμαστε την φήμη σας​ στον κλάδο σας
— Αναλύουμε την εικόνα της μάρκας σας
— Αντιμετωπίζουμε αρνητικές κριτικές και καταστάσεις κρίσης

B) Διαχείριση φήμης στο διαδίκτυο
— Βελτιώνουμε τις σχέσεις σας με τους πελάτες σας.
— Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας
— Βρείτε υπερασπιστές μάρκας

C) Προφορική εξάπλωση φήμης
— Οργάνωση πραγματικών καταστάσεων (RLS = Real Life Situations) έτσι ώστε οι καταναλωτές / πελάτες ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας να μπορούν να αξιολογήσουν και να εξηγήσουν την απόφασή τους να αποκτήσουν το προϊόν/υπηρεσία.
— Προτρέπουμε τους πελάτες να μιλήσουν ο ένας στον άλλο και να μεταφέρουν την προσωπική τους εμπειρία από τη χρήση του προϊόντος/υπηρεσίας.
— Δημιουργούμε μία ομάδα ικανοποιημένων πελατών και τους ενθαρρύνουμε να αφήσουν ένα θετικό σχόλιο …. με ένα μικρό δώρο όπως έκπτωση, περισσότερη ποσότητα κλπ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ – LICENCE TO POST TEAM!